Btc reddit

btc reddit

btc reddit piața de remitențe bitcoin

Logo-ul monedei virtuale e de asemenea bazat pe meme-ul btc reddit. Deși a fost în mare parte uitat în ultimii ani comparativ cu alte criptomonede mai mari precum bitcoin, creșterea sa fulminantă din ultimele zile se datorează entuziasmului unui forum de pe Reddit numit SatoshiStreetBets.

btc reddit predicția valorii btc

În aceeași manieră în care forumul WallStreetBets din spatele ascensiunii fulminante a acțiunilor GameStop, SatoshiStreetBets încearcă să crească prețul criptomonedelor Satoshi este numele fondatorului misterios, sau grupului de persoane, care au creat moneda bitcoin. Dogecoin a adăugat în 24 de ore 7,17 miliarde de dolari la capitalizarea de piață a monedelor până vineri după-masa.

Valoarea sa totală de pe piață a ajuns la 8,2 btc reddit de dolari, făcând din btc reddit a noua cea mai valoroasă criptomonedă.

btc reddit free bitcoin câștigă trucuri

O altă postare a sugerat creșterea monedei virtuale până la un dolar, preț pe care Dogecoin nu l-a atins niciodată. Încând aceasta a fost creată, se vindea cu 0, dolari. Însă situația cu dogecoin pare diferită de cea a GameStop.

btc reddit 0 018 btc la zar

Forumul WallStreetBets afirmă că împing în sus prețul acțiunilor GameStop pentru a crea probleme brokerilor de pe Wall Street care fac pentru short sellingsau vânzarea în lipsă.

Această btc reddit, comună pentru marile fonduri de investiții, constă în acțiunea unui investitor de a împrumuta o acțiune, pe care o vinde de obicei la un preț ridicat și așteaptă apoi căderea cotației, pentru a o cumpăra apoi mai ieftin, înainte de a o returna.

🐋AMC and GME Scalping doge, possibly 8 cents before 80 cents!! #DOGE #BTC #CRYPTO 🚀🚀 LIVE

În schimb, mișcarea pentru împingerea în sus a prețului dogecoin pare doar o tentativă de a face bani. Acestea presupun crearea unui entuziasm pentru o anumită monedă virtuală în mediul online pentru a atrage tot mai mulți cumpărători.

Cum să cumpărați Dogecoin (DOGE) chiar acum?

Cei care au cumpărat devreme în crearea bulei vând când prețul este ridicat, lăsându-i pe cei care au cumpărat în perioada de maxim în pierdere după prăbușirea prețului. Citește și: Citeste doar ceea ce merita.

btc reddit bitcoin piata de medicamente

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Asevedeași