Bitcoin square,

Proiectul va fi lansat în parteneriat cu grupul Blockstream, specializat în tehnologia din spatele Bitcoin, într-un moment în care numărul de dezbateri cu privire la impactul de mediu al celei mai valoroase criptomonede din lume continuă să crească. În timp ce Square susţine proiectul din punct de vedere financiar, Blockstream oferă infrastructura şi expertiza necesare unităţii de minare a Bitcoin-ului. Mina bitcoin square fi dezvoltată în interiorul uneia dintre locaţiile deţinute de Blockstream în SUA, urmând să fie proiectată în ideea de a demonstra că procesele de minare de Bitcoin pot deveni sustenabile. Jack Dorsey, creatorul Twitter şi CEO-ul Square, susţine că moneda încurajează eforturile globale privind sustenabilitatea şi energia regenerabilă.

Mergi la conţinutul principal Șeful Twitter: Bitcoin va fi singura monedă folosită în întreaga lume bitcoin square 10 ani CEO-ul Twitter și Sqare, Jack Dorsey, are așteptări mari pentru bitcoin, susținând într-un interviu recent pentru The Times că moneda digitală va deveni monedă unică la nivel mondial în 10 ani.

În ultimă instanță, lumea va avea o monedă unică, internetul va avea o monedă unică.

bitcoin botswana

Eu personal cred că va fi bitcoin, a afirmat șeful Twitter. Dorsey spune că tranziția s-ar putea întâmpla peste zece ani bitcoin square chiar mai repede.

bitcoin cuantopian

Totuși, așteptările lui par a fi nerealiste, chiar dacă popularitatea criptomonedelor a crescut la un nivel record, scrie The Verge. Faptul că Jack Dorsey este un fan al criptomonedelor nu este surprinzător. De asemenea, compania a bitcoin square o poveste ilustrată pentru copii în care sunt explicate avantajele monedei digitale.

jocuri bitcoin android

Captură cash. Se ştie că Jack Dorsey deţine la rândul său bitcoin, însă suma exactă nu se cunoaşte.

Interesant este că Dorsey a fost la Londra pentru interviu ca parte a unui turneu promoțional pentru Square, iar The Times relatează că a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de Twitter.

Asevedeași