Vot bitcoin.

El Salvador este prima țară din lume care legalizează moneda digitală Bitcoin

cboe bitcoin

Sunt însă oameni care se uită la tehnologia din spate vot bitcoin blockchain — și speră că aceasta va deveni componentă crucială în mediul digital.

Deocamdată, experiemntul cu sistemul vot bitcoin vot funcționează. Între decembrie și februaries-au desfășurat de trei ori mai multe sesiuni de vot pe Polys față de anul precedent.

aplicația gratuită bitcoin

Aceasta este o platformă de votare bazată pe blockchain și dezvoltată de Kaspersky Innovation Hub. Creșterea a ieșit la iveală în urma analizei metadatelor anonimizate de pe platformă. În timp ce primele două sectoare cele mai active în ceea ce privește ponderea sesiunilor de vot au rămas aceleași — entități educaționale și ONG, gama celorlalte sectoare s-a schimbat în această perioadă.

privatbank bitcoin

Astfel, cercetarea sesiunilor anonimizate de pe platforma de vot bazată pe blockchain Polys arată că oamenii au început, de asemenea, să ia decizii comune prin acest punct de acces online. Pentru a vedea cum a afectat pandemia amploarea votului la distanță, cercetătorii au examinat statistici cu trei luni înainte de adoptarea măsurilor globale, începând din decembrie Acestea au fost apoi comparate cu rezultatele din decembrie vot bitcoin februarie Acest lucru a conturat acest segment ca fiind a treilea cel mai activ, înlocuind voturile pe probleme de afaceri.

cum să obțineți comerciantul bitcoin

Aceasta nu este singura schimbare observată pe parcursul anului. Alexander Sazonov, director de produs, Polys, susține că, date fiind măsurile de autoizolare, votul online securizat a devenit aproape singura modalitate de a continua proiectele colaborative, ceea ce a accelerat adoptarea acestei măsuri.

despre tranzacționarea bitcoinului

Mai multe informații despre Polys sunt disponibile aici.

Asevedeași