Metatrader btc, Tranzacționarea BTC și a altor criptovalute

Serviciile pe Criptomonede

Cum să tranzacționați CFD-uri pe Bitcoin

MT4 îți oferă multiple modalități de plasare a unei tranzacții, explicate metatrader btc jos: Fereastra New order Primul mod de a plasa o tranzacție este prin metatrader btc pieței de interes în fereastra Market Watch. Odată găsit instrumentul pentru care dorești să deschizi o poziție, dublu-click pe numele instrumentului și se va deschide o fereastră de ordin. La deschiderea ferestrei de ordin, alege volumul tranzacției în loturi nu uita: 1 lot este echivalentul a unități ale monedei de bază și, proporțional, 0.

Poți, apoi, plasa tranzacția ta în două moduri: cu execuție instant sau ca ordin în așteptare Nu ești sigur ce variantă să alegi?

metatrader btc

Citește despre diferențele acestora aici Ai, de asemenea, și opțiunea de a scrie un comentariu la tranzacția ta, pentru a ține notițe sau un jurnal pe fiecare dintre pozițiile tale. Odată selectat volumul, va trebui să hotărăști direcția tranzacției tale.

După ce ai făcut aceste lucruri, tranzacția ta a fost plasată și asta este tot. One-click metatrader btc Poți face asta și mai rapid folosind opțiunea one-click trading.

metatrader btc

Odată ce one-click trading a fost activată, ai analizat o metatrader btc piață și vei dori să plasezi o tranzacție, vei putea face asta din colțul din stânga sus al graficului — unde sunt disponibile butoanele de cumpărare și vânzare, dar și opțiunea de a modifica volumul tranzacției. Apoi, în câmpul Type, selectează execuție instant și alege ce parte din poziție vrei să închizi.

metatrader btc

După cum vezi, deschiderea și închiderea tranzacțiilor tale este foarte intuitivă în platforma MT4 și chiar necesită un singur click. Testează-ți strategiile de tranzacționare cu un Cont XTB!

Platforma de tranzacționare MetaTrader 4 MT4 nu mai este disponibilă pentru conturile de investiții nou create.

Poți să faci bani cu Bitcoin? Până acum, ați fi auzit de modul în care puteți face bani cu bitcoin, bani de magie pe internet și monedă digitală care pot fi tranzacționate sau utilizate pentru a face achiziții. Acest bani digital utilizează criptarea pentru a face tranzacții sigure și securizate instantaneu de oriunde din lume.

Cu toate acestea, este încă disponibilă pentru utilizatorii existenți care au folosit platforma MT4 până acum. Te btc volumul tranzacțiilor pe monedă să încerci platforma noastră de tranzacționare modernă, metatrader btc de intuitivă, premiată - xStation 5!

metatrader btc

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii.

Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate.

With our mobile app, you can chase trading opportunities with confidence. Traders who decide to use leverage in trading should be aware that it is a risky form of online trading and it can magnify both potential profits and losses.

Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

  • Suntem gata să vă ajutăm în fiecare pas al experienței dvs.
  • TeleTrade Investment Experts
  • Am putea spune că BTC este o monedă puțin volatilă.

Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Începe să investești acum sau testează un cont demo fără riscuri.

metatrader btc

Asevedeași