Intermediarul bitcoin,

English Actualizat acum Aproape un sfert din monedele virtuale Bitcoin sunt blocate: Posesorii fie şi-au pierdut parola, fie nu mai deţin cheia privată a sistemului folosit pentru minare Miercuri, 20 decembrieEconomie IT Bitcoin Foto: Pixabay Multiplele masuri de securitate folosite de Blockchain, tehnologia care sta la baza monedei virtuale, fac aproape imposibila accesarea a aproape un sfert din monedele Bitcoin generate, fiind deja celebru cazul unui galez care si-a aruncat harddisk-ul calculatorului folosit pentru minarea a 7.

bitcoin certificat profesionist

In total, se estimeaza ca sunt blocate 3 milioane de monede care valoreaza, la valoarea actuala, aproximativ 52 de miliarde de dolari. Victimele sunt persoane care fie si-au pierdut parola, fie nu mai detin cheia privata a sistemului folosit pentru minare.

In cazul in care posesorii nu recupereaza parola si cheia privata, monedele sunt pierdute definitiv, neexistand alte mijloace de recuperare. Un caz celebru deja este cel al lui James Howells, un galez care si-a aruncat harddisk-ul calculatorului folosit pentru minarea a 7.

Aruncand harddisk-ul, acesta a pierdut asa-numita cheie secreta de identificare si nu poate dovedi ca este posesorul de drept al monedelor respective.

bitcoin piața bullish

In prezent, Howells asteapta permisiunea autoritatilor locale pentru a cauta la groapa de intermediarul bitcoin, in speranta ca harddisk-ul, daca va fi gasit, va si functiona. Problema vine chiar din marele avantaj pe care moneda virtuala il promite: eliminarea intermediarilor.

automatizați tranzacțiile bitcoin

Neexistand o banca ce tine evidenta, utilizatorul este singurul care detine mijloacele parola intermediarul bitcoin cheia secreta de probare intermediarul bitcoin posesiei. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne bitcoin daily închideți timpul pe Facebook si Instagram.

ix trading btc

Asevedeași