Instructorii btc, Programa scolara pentru scoala de soferi

instructorii btc

instructorii btc

Pasiunea în profesie: Povestea unei dresoare de câini polițiști 21 iunie, 0 Și-a transformat pasiunea în profesie, se mândrește cu zeci de diplome și numeroase premii la competiții de profil și, deși este printre instructorii btc femei instructor din Republica Moldova, a reușit să se impună printre colegii săi bărbați.

Foto: jurnal.

Femeia pregătește ofițeri patrupezi pentru detectarea drogurilor, bombelor sau pentru a-i găsi pe infractori, transmite Știri. În am avut ocazia să merg într-o competiție și de atunci am instructorii btc că vreau să lucrez anume în sistemul de forță, să aduc un beneficiu statului.

instructorii btc

Tânăra zâmbește cu emoţii, dar și cu modestie, atunci când vine vorba de performanţele ei. Cu siguranţă, trezește invidia bărbaților care lucrează în domeniu. Alături de Nicoleta, la demonstrații și competiții este ciobănescul belgian Ethan, pe care l-a primit cadou de la colegii din Italia.

instructorii btc

A făcut cunoştinţă cu Ethan încând s-a înregistrat la cursurile din Florenţa. Ulterior, patrupedul i-a instructorii btc cel mai bun prieten.

# 1 Uită-te în jur

În Italia a stat câteva luni, timp în care a aflat cele mai eficiente metode de dresare. În timpul liber, care din păcate este extrem de limitat, Nicoleta Belîi iese cu plăcere la o plimbare, dar în mare parte îl dedică patrupezilor.

instructorii btc

Tânăra a reuşit o performanţă într-o meserie, care este prin excelenţă a bărbaţilor.

Asevedeași