Icon bitcoin

icon bitcoin

icon bitcoin

Doi frați sud-africani au dispărut cu 3,6 miliarde de dolari în Bitcoin. Ar putea fi cea mai mare fraudă cu criptomonede din istorie Banii virtuali s-au evaporat de pe platforma lor de investiții în criptomonede, relatează Bloomberg. O firmă de avocatură din Cape Town angajată de investitorii platformei spune că nu a putut icon bitcoin de urma celor doi frați și că au raportat acest lucru la o unitate de elită a poliției sud-africane, The Hawks șoimii.

  • Cum funcționează Bitcoin? - Bitcoin
  • Denarium bitcoin
  • Перед ними распростерлось озеро; еще несколько шагов, и они уже стояли у темной воды.
  • ICON - Bitcoin (ICX/BTC) Convertor Valutar, Ratele de schimb valutar | CoinYEP
  • Если вдуматься, то она могла подняться до таких высот совершенства, в существование которых просто трудно было и поверить.
  • Btc hot

De asemenea, au fost avertizate toate platformele de tranzacționare de criptomonede din întreaga lume, în cazul în care cineva icon bitcoin să convertească banii dispăruți. Dispariția celor aproximativ Incidentul ar putea stimula eforturile autorităților de a reglementa această piață, pe fondul creșterii cazurilor de fraudă.

icon bitcoin

Primele semne că ceva nu e în regulă au apărut în aprilie, când Bitcoin a ajuns la valori record. Directorul operațional al Africrypt, Ameer Cajee, cel mai mare dintre cei doi frați, icon bitcoin informat clienții că firma a fost victima unui atac cibernetic. El le-a cerut să nu raporteze incidentul autorităților, deoarece acest lucru icon bitcoin încetini procesul de recuperare a banilor.

icon bitcoin

Dar unii clienți sceptici au contactat firma de avocatură Hanekom Attorneys, iar un alt grup a cerut intrarea în insolvență a Africrypt.

Ei au adăugat că angajații Africrypt au pierdut accesul la platformă cu șapte zile înainte de presupusul atac.

icon bitcoin

Ancheta companiei de avocatură a constatat că fondurile Africrypt au fost transferate din valoarea unui bitcoin 2021 sale din Africa de Sud și din portofelele virtuale ale clienților, iar monedele au trecut prin mai multe platforme, pentru a li se pierde urma. Apelurile la numărul de mobil al lui Cajee erau direcționate către serviciul de mesagerie vocală.

ICON: Building a Giant - Icon Price Prediction - Icon Ice Blockchain Explained - ICON ICX - CRYPTO

El și fratele său, Raees, în vârstă de 20 de ani, au înființat Africrypt în și au oferit profituri excelente pentru investitori. Apelurile pe telefonul lui Raees au ajuns, de asemenea, tot la mesageria vocală.

Aceasta este o întrebare ce de multe ori creează confuzie. Uite o explicaţie rapidă!

Site-ul companiei este căzut. Dispariția criptomonedelor vine după ce, anul trecut, un alt trader sud-african de Bitcoin, Mirror Trading Internațional, s-a prăbușit.

icon bitcoin

Pierderile au totalizat aproximativ 1,2 miliarde de dolari în cea mai mare fraudă cu criptomonede din Investitorii Africrypt vor pierde de trei ori mai mult. Autoritatea de reglmentare a sistemului financiar din Africa de Sud analizează situația Africrypt, dar nu poate deschide o investigație oficială, deoarece criptomonedele nu sunt icon bitcoin în mod legal produse financiare, a spus șeful autorității, Brandon Topham.

icon bitcoin

Poliția nu a răspuns la solicitarea Bloomberg de a icon bitcoin situația.

Asevedeași