Goldman bitcoin. Stiri financiare criptomonede bitcoin stiri monede digitale

goldman bitcoin

Goldman Sachs deschide un birou pentru tranzacțiile cu contracte futures pe bitcoin Goldman Sachs deschide un birou pentru tranzacțiile cu contracte futures pe bitcoin Florentina Dragu scris 3 mai Banca americană Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci de investiții din goldman bitcoin, va începe să tranzacționeze contracte futures pentru bitcoin în câteva săptămâni și analizează trecerea la vânzarea și cumpărarea directă a criptomonedei, scrie New York Times.

goldman bitcoin tradingview bitcoin eterheru

Goldman Sachs a anunțat că deschide un birou pentru tranzacționarea instrumentelor financiare derivate pentru bitcoin, confirmând informațiile apărute anterior pe surse. Banca va folosi fonduri proprii pentru a cumpăra și vinde contracte futures pe bitcoin în numele clienților, a spus Rana Yared, unul dintre directorii Goldman Sachs care se ocupă de noul goldman bitcoin.

If I were a bitcoin regulator I would be 'hyperventilating': Former Goldman Sachs CEO Blankfein

Potrivit acesteia, Goldman Sachs a concluzionat că bitcoin nu este o fraudă, însă nici nu are caracteristicile unei monede fiduciare, iar decizia de a înființa un departament de tranzacții pentru bitcoin a fost luată goldman bitcoin cererea clienților, care vor să investească în moneda virtuală, având în vedere cantitatea finită de bitcoin. Poziția Goldman Sachs contrastează cu cea șefului celei mai mari bănci americane, JPMorgan Chase, care a declarat că bitcoin este o fraudă și că ar concedia pe loc angajații care ar tranzacționa goldman bitcoin virtuală.

goldman bitcoin bitcoin mall

Goldman Sachs va lansa primele tranzacții cu bitcoin în câteva săptămâni, a precizat Yared. Inițial, banca nu va tranzacționa goldman bitcoin bitcoin, însă ia în calcul această posibilitate, dacă va obține aprobările necesare și va găsi o modalitate să reducă riscurile asociate cu deținerile de criptomonedă.

Între timp, banca vrea să creeze propria versiune de instrument derivat având ca activ suport bitcoin, și anume un contract forward nelivrabil NFDpe care să îl ofere clienților.

goldman bitcoin pătrat bani cumpăra bitcoin

Banca de investiții l-a angajat pe Justin Schmidt, fost trader la Seven Eight Capital, să se ocupe de tranzacțiile cu contracte futures pe bitcoin. Moneda virtuală s-a apreciat până la un preț maxim intraday de 9.

goldman bitcoin unde să cumpere lucruri cu bitcoin

Afla mai multe despre.

Asevedeași