Cryptocurrency bittrex. Coinbase Tokenized Stock on Bittrex (COIN) graficul prețurilor

Bittrex, privit cu suspiciune după ce a închis mai multe conturi

Potrivit unei postări pe Twitter-ul oficial al Bittrex, încetarea cotației va intra în vigoare pe 15 ianuarie. Comunitatea criptomonedelor a răspuns imediat.

cryptocurrency bittrex mining bitcoin di android

Antonopoulos, un promotor de criptomonede și autor al mai multor cărți despre Bitcoin și tehnologia blockchain, cryptocurrency bittrex răspuns la știri. Bittrex nu și-a explicat decizia în niciun fel, darMotivul radierii este la fel de clar ca lumina zilei: mișcarea face parte dintr-o conspirație mai mare de schimburi pentru a elimina monedele axate pe confidențialitate de pe lista de tranzacționare, pentru a introduce și implementa proceduri KYC și AML.

Cu toate acestea, potrivit CEO-ului altuiabursa americană de criptomonede Kraken Jesse Powell, în acest moment nu există nicio presiune din partea guvernului SUA cu privire la reglementarea criptomonedelor de monede anonime.

cryptocurrency bittrex cumpărați bitcoin trading 212

Aparent, aceasta este o anumită specificitate a afacerii eobot bitcoin. Dacă oprirea monedelor axate pe confidențialitate s-a datorat într-adevăr din motive unice Bittrex, iar alte schimburi cryptocurrency bittrex au urmat exemplul, atunci o mare parte din panica cauzată de cryptocurrency bittrex anunț este în zadar.

Totuși, așa cum sugerează popularul investitor Cryptocurrency bittrex Spartan, eliminarea monedelor private de pe platforme simple și ușor de înțeles, precum burse populare centralizate, poate avea un impact semnificativ asupra valorii acestor jetoane.

cryptocurrency bittrex platforma de schimb cripto

Asevedeași