Btc terminal. Ne găsești oriunde și oricând, în toată țara!

btc terminal

XTB nu este o casă de schimb pentru monede virtuale.

  • De ce ziua de miercuri a fost o reușită Pentru mulţi, piaţa criptomonedelor reprezintă un motiv de speculaţie pură, însă pentru alţii spaţiul crypto este mult mai mult decât o serie de instrumente speculative.
  • Potrivit BBCafirmația lui Trump vine în contextul în care El Salvador ar putea deveni prima țară din lume care adoptă în mod oficial bitcoin ca mijloc legal de plată.
  • Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată.
  • Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?
  • Bovada bitcoin ora de retragere

Suntem unul dintre brokerii lideri în Europa, oferind traderilor de retail acces instant la sute de piețe globale inclusiv CFD-uri cu suport pe monede virtuale, forex, indici, acțiuni, mărfuri și altele. Ce înseamnă asta, mai exact?

btc terminal

Spre deosebire de bursele pentru monede virtuale, entitățile grupului de capital XTB sunt supravegheate de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, inlusiv KNF și AFS în România. Așadar, poți tranzacționa btc terminal încrederea că fondurile tale sunt protejate. În al doilea rând, oferim CFD-uri cu suport pe monede virtuale Află ce sunt CFD-urileceea ce însemnă că nu btc terminal nevoie să le minezi.

btc terminal

Pur și simplu investești și speculezi mișcările viitoare de preț fără să deții activul de bază. Așa că dacă estimezi că acea monedă virtuală va crește, vei putea deschide o poziție long o poți cumpăra.

Pe de altă parte, dacă estimezi că o monedă virtuală va scădea în valoare, vei putea deschide o poziție short o vinzi. Procesul de deschidere a unui cont la XTB este simplu și rapid. Ceea ce merită subliniat este că durează mai puțin de 15 minute.

Bitcoin CFD în oferta XTB

Poți începe să tranzacționezi imediat după ce acest proces este finalizat și documentele tale sunt verificate! Dacă vrei să încerci una dintre platformele noastre și să-ți testezi strategia de tranzacționare, încearcă contul demonstrativ. Conturile demo sunt conturi temporare care utilizează fonduri virtuale și nu implică risc.

btc terminal

Poți încerca contul demo în platforma xStation de pe desktop, mobil smartwatch sau tabletă! Citește mai mult despre platformele noastre de tranzacționare.

btc terminal

Dacă ai deja un cont de tranzacționare și ai acces la una dintre platformele noastre, accesează secțiunea noastră educațională pentru a urmări un tutorial despre cum deschizi o tranzacție. Poți, de asemenea, învăța și alte caracteristici ale btc terminal noastre și pe alte piețe cât și elemente de analiză fundamentală și tehnică.

Ce poți plăti

Ce autorități reglementează XTB? XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere btc terminal câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii.

Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate.

btc terminal

Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați btc terminal ridicat de a vă pierde banii.

Începe să investești acum sau testează un cont demo fără riscuri.

btc terminal

Asevedeași