Bitcoin trust

Michael Sonnenshein, directorul general pentru bitcoin trust la Grayscale, a explicat într-un interviu acordat ETF. Bitcoin oferă mai multe avantaje decât aurul El a subliniat că lumea evoluează spre un sistem digital, iar criptomonedele, cu toată volatilitatea lor, reprezintă viitorul.

Bitcoin este din multe puncte de bitcoin trust un depozit de valoare la fel ca aurul, dar este mai bun deoarece este disponibil în cantitate bitcoin trust, este mai portabil și este divizibil.

bitcoin trust bitcoin temple city

Sonnenshein recunoaște că investițiile în criptomonede sunt riscante și volatile, deoarece această clasă de active este la început. Pentru investitorii instituționali, cumpărarea și deținerea de active digitale nu se încadrează încă în cadrul lor operațional. Dar derivativele și produsele de investiții bazate pe Bitcoin precum Grayscale Bitcoin Trust sunt similare cu cele tradiționale și sunt mai atractive pentru acest tip de investitori.

bitcoin trust bitcoin în wikipedia hindi

Riscuri asociate cu furtul de criptomonede: BTC nu a fost compromis, furnizorul a fost O altă problemă foarte discutată în mass media este furtul de criptomonede. Indiferent că e vorba de hack-uri majore ale exchange-uri sau compromiterea portofelelor.

bitcoin trust bitcoin trading wiki

Sonnenshein a subliniat că problema nu a fost niciodată cu Bitcoin, ci cu furnizorul de servicii asociate criptomonedei. Rețeaua Bitcoin nu a fost compromisă niciodată.

bitcoin trust bitcoin marketplace software

Din acest motiv, este important ca investitorii interesați de bitcoin trust la acest tip de active să investigheze cu atenție furnizorii de servicii de custodie și platformele folosite. Din păcate însă, majoritatea consilierilor de investiții nu sunt încă educați cu privire la criptomonede. Citeste si: Ce este Bitcoin?

bitcoin trust deline bitcoin miner

Consilierii analizează clasa de investiții și opțiunile disponibile într-un cont de brokeraj și văd acțiuni, obligațiuni, ETF -uri, fonduri mutuale. Momentan, criptomonedele nu se încadrează în infrastructura respectivă. Cu toate acestea, o mulțime de jucători cunoscuți se implică pe piața cripto iar situația se poate schimba rapid.

bitcoin trust btc comerț pentru dezvoltare

Distribuie aceasta postare.

Asevedeași