Bitcoin salariu.

bitcoin de rentabilitate minieră

Clotilde Armand, plângere penală către șefa ADP Sector 1 O veste buna pentru fanii criptomonedelor, dupa bitcoin salariu zilele trecute Noua Zeelanda a devenit prima tara din care legalizeaza plata salariilor in criptomonede, "activele" digitale create prin intermediul tehnologiei blockchain. Autoritatea fiscala precizeaza in legea adoptata zilele trecute ca, entitatile care doresc sa isi remunereze angajatii in criptomonede, trebuie sa aleaga o moneda digitala a carei valoare sa poata bitcoin salariu exprimata in cel putin o moneda traditionala.

la ce oră se deschide și închide piața cripto

In urma acestei legi, ce va intra in vigoare la data de 1 septembrie, angajatii din Noua Zeelanda vor putea sa isi incaseze salariul in bitcoin, criptomoneda cu cea mai mare valoare a pietei capitalizate, respectiv peste de miliarde de dolari in acest moment, conform coinmarketcap. In legea publicata initial pe 7 august, autoritatile fiscale din Noua Zeelanda precizeaza ca le vor permite companiilor sa plateasca in criptomonede si bonusurile acordate angajatilor, insa nu le vor permite freelancerilor sa isi perceapa bitcoin salariu in bitcoin salariu monede digitale.

bitcoin usd piața de pe piața monedelor

De asemenea, toata platile se vor supune legilor fiscale din Noua Zeelanda, conform businessinsider. Decizia vine intr-un context in care criptomonedele sunt in mare parte nereglementate si in continuare considerate de o parte dintre guverne ca fiind o moneda de schimb folosita pentru activitati ilegale.

Dincolo de aceste aspecte, trebuie luata in considerare si volatilitatea lor, tinand cont ca salariul reprezinta sursa principala de venit a unui angajat si de cele mai multe ori singura.

trading bitcoin otc

In acest moment, un bitcoin valoreaza 9.

Asevedeași