Bitcoin nsa

cum de a construi platforma bitcoin

Aceștia încearcă să identifice utilizatorii rețelei distributive și să fie cu ochii pe ei. Conform unui raport venit marți de la Intercept, publicația a reușit să obțină documente confidențiale de la Edward Snowden, care indică faptul că supravegherea bitcoin nsa a rămas o prioritate foarte importantă pentru agenția americană.

bitcoin leverage trading

Mai mult, documentele indică faptul că scopul celor de la NSA merge mai departe de bitcoin nsa urmărire a registrului public bitcoin. Agenția analizează în mod activ traficul global pe Internet și sapă diferite programe pentru a submina pseudo-anonimitatea utilizatorilor.

bitcoin scalping bot

De exemplu, un memo venit de la NSA, spune raportul, sugera că agenția ar fi colectat informații private ale utilizatorilor. Printre acestea se numără parolele de utilizator ale bitcoinerilor, activitatea pe Internet și identificatoare ale dispozitivelor folosite. Acesta este un sistem global de monitorizare a Internetului, foarte puternic, care a fost dat de gol în Atunci, Edward Snowden a dezvăluit niște documente confidențiale despre activitățile de supraveghere ale NSA pentru a investiga informațiile despre utilizatorii bitcoin Știrea vine într-o perioadă în care guvernul american chiar și-a arătat îngrijorarea în legătură cu folosirea criptomonedelor bitcoin nsa finanțarea terorismului și pentru spălare de bani.

crypto trading perechi

Distribuie aceasta postare.

Asevedeași