Bitcoin ghicitori

bitcoin ghicitori

Tweet Snap Câștigi un Bitcoin dacă rezolvi cele 24 de puzzle-uri. Le poți rezolva pe cont propriu sau o poți face cu ajutorul altor persoane.

bitcoin ghicitori

Poți lăsa indicii în urma ta pentru alții sau îi poți încurca cu informații false. La final, doar o persoană poate câștiga Bitcoin-ul. E o serie de puzzle-uri răspândite într-un labirint pe care jucătorii îl explorează la persoana I. Cine le rezolvă primul primește un Bitcoin real, spun dezvoltatorii.

bitcoin ghicitori

După asta, jocul se bitcoin ghicitori. Publicitate Jocul costă 1.

bitcoin ghicitori

Pagina GitHub spune că btcrecover e gândit pentru cazurile în care utilizatorii își știu majoritatea parolelor, dar au nevoie de asistență pentru a încerca combinații diferite. Dezvoltatorii au zis că-și vor dezvălui identitatea odată ce câștigătorul își va cere Bitcoin-ul.

Oricine reușea să rezolve misterele, putea să găsească locația unde se afla bufnița.

bitcoin ghicitori

Însă nimeni nu a reușit, iar puzzle-ul fără sfârșit a devenit sursa unor probleme legale încă de atunci. Am luat legătura cu Steam să-i întrebăm dacă jocurile de pe platformele lor au voie să ofere recompense bitcoin ghicitori bani clienților.

bitcoin ghicitori

Din ce am văzut în condițiile de încărcare ale Steam, pot face asta. Am luat legătura și cu dezvoltatorii ca să-i întrebăm de ce vor să fie anonimi și vom actualiza articolul ăsta când ne vor răspunde.

Asevedeași