Bitcoin elveția, [Tech News] "Crypto Valley" din Elvetia a inceput sa accepte Bitcoin, Ether pentru plati fiscale

bitcoin elveția

Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca bitcoin elveția beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

bitcoin elveția care sunt mineri bitcoin

Pentru a debloca noua optiune de plata a impozitelor, autoritatile Zermatt s-au asociat cu principala companie elvetiana de servicii financiare Bitcoin Suisse. Bitcoin Suisse convertește Bitcoin in franci elvetieni Conform unui anunt al Bitcoin Suisse, Zermatt a inceput sa accepte Bitcoin ca mijloc de plata pentru impozitele si tranzactiile locale la 28 ianuarie Prin parteneriatul cu Bitcoin Suisse, autoritatile din Zermatt sunt acum capabile sa transforme Bitcoinul contribuabililor in franci elvetieni prin intermediul Bitcoin Suisse, care apoi transfera suma in moneda fiat in contul bancar al municipalitatii.

Contribuabilii bitcoin elveția plati online sau prin intermediul dispozitivului de la punctul de vanzare Bitcoin Suisse Concret, contribuabilii locali vor putea sa plateasca impozitele in Bitcoin printr-un instrument de bitcoin elveția instalat in primaria Zermatt sau prin intermediul unui portal de plati online.

bitcoin elveția azure bitcoin mining

Cu toate acestea, pentru a plati impozitele cu Bitcoin online, contribuabilii vor trebui sa aplice direct la Biroul Fiscal Zermatt pentru o soluție de bitcoin elveția in moneda digitala, noteaza anunțul. Romy Biner-Hauser, primarul din Zermatt, a subliniat ca noua optiune de plata a impozitelor vizeaza sa raspunda cererii crescute de plata a taxelor cu Bitcoin: "Spiritul inovator, de pionierat, este una dintre marcile inregistrate ale orasului Zermatt, motiv pentru care ne bucuram sa sprijinim rezidenții oferidu-le solutiile bitcoin elveția care au nevoie.

bitcoin elveția bitcoin caracteristici

Dupa cum a raportat Cointelegraph, capitala "Crypto Valley" a Elvetiei a inceput sa accepte plati Bitcoin pentru anumite servicii municipale, cum ar fi utilitatile publice, in mai Se pare ca plata a fost limitata la Bitcoin in valoare de de franci.

Asevedeași