Bitcoin decriptat, Conferință

Dacă articolul anterioram explicat componenta "currency monedă " a cripto-monedă, acum vom explica partea "crypto". Acest principiu fundamental se numește criptografie.

trading criptocurrency bitcoin bitcoin lanț de aprovizionare

Se referă la formulele matematice ce pot ascunde informații și la alte formule ce pot interpreta informația ascunsă anterior. Pentru a menține informația simplă, vom împărți aceste formule matematice în trei categorii: simetrice, asimetrice și hashing.

Criptografia simetrică: acesta este cel mai simplu și mai rapid mod de criptografie.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Bitcoin decriptat Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Get comprehensive access to blockchain, cryptocurrency, and Bitcoin news, all in one simple, easy to use app. For free. With the Decrypt app, stay on top of digital currency news with our daily digest of stories delivered straight to your smartphone.

Desigur, este un algoritm banal, dar ne arată cum funcționează criptografia. Criptografia asimetrică: este cel mai sigur tip de criptografie. Aici emițătorul și destinatarul nu mai au aceeași parolă! Destinatarul generează două chei: una este privată fiind o bitcoin decriptat cunoscută doar de el, și o cheie publică pe care destinatarul o poate da oricui. Cheia publică va fi folosită pentru a cripta un mesaj, iar cheia privată va fi folosită pentru a decripta mesajul criptat.

Acesta este tipul de "tehnologie" folosit de aparatele ATM singura inovație financiară realizată de bănci în ultimii 40 de ani conform lui Paul Volker.

cumpărați bitcoin cu paypal viwox cryptocurrency outlook

Criptarea asimetrică este mai lentă de vreo 10 ori mai lentă decât criptarea simetrică, dar este infinit mai sigură. Primul și cel mai celebru algoritm asimetric ce a primit acceptare publică este RSA în anii bitcoin decriptat atât cheia publică, cât și cea privată se generează în același timp. Algoritmul asimetric utilizat momentan în lumea bitcoin este ECDSA, unde destinatarul banilor generează o cheie privată.

Apoi, din acea cheie generează mai târziu o cheie publică.

up rezultatul btc 2021 primul semestru cumpărați bitcoin cu cardul de debit coinbase

Criptarea asimetrică este realizată de aproape toate website-urile sigure. În acest scenariu, clientul browser este echipat cu o cheie publică, ce este un software numit certificat.

The No More Ransom Project

Browserul criptează mesajele cu această cheie publică și le trimite criptate către server. Serverul primește mesajul criptat și îl decriptează cu propria cheie privată. Deoarece există dezavantajul vitezei mici în execuție la nivel de criptografie asimetrică, a apărut și o abordare hibridă de criptare: simetrică și asimetrică. Browserul și serverul utilizează comunicare asimetrică doar inițial, până când reușesc să schimbe și să dețină o cheie simetrică specială, numită cheie de sesiune bitcoin decriptat key.

Explicația tehnică detaliată cu privire la modul în care se schimbă cheia de sesiune este prezentată în paragraful următor.

Come capire quando BITCOIN tornerà giù?

Browserul sau clientul încearcă să se conecteze la un server HTTPS criptat, deci serverul trimite către browser o cheie publică. Apoi, browserul generează o nouă cheie simetrică numită handshake token, o bitcoin decriptat cu cheia publică deja primită de la server, apoi o trimite către server. Serverul primește handshake token-ul criptat și îl decriptează cu cheia sa privată.

Bitcoin - Wikipedia

Apoi, generează propria cheie bitcoin decriptat numită session token și criptează acest nou session token cu handshake token-ul primit de la client, pentru a-l trimite înapoi către browser. Browserul primește session token-ul criptat, îl decriptează cu handshake token, având ulterior acces la session token-ul generat de server.

Acest session token este cheia simetrică care va permite de acum înainte o comunicare rapidă și sigură de 10 ori mai rapidă între browser și server. În cele din urmă, acest session token este reînnoit la fiecare câteva minute, deci un atacator potențial nu are timp să calculeze și să spargă cheia de sesiune. Practic, acesta este algoritmul complet pentru certificatele browser. Hashing: acest tip de criptografie se mai numește și criptografie cu sens unic one-way cryptography.

Contrar celor doi algoritmi descriși mai sus, prin hashing putem doar cripta bitcoin decriptat mesaj fără a-l mai putea decripta după aceea. În lumea Bitcoin, cel mai utilizat algoritm hashing se numește Sha și îl vom folosi în mostrele de cod ce urmează. Formal, hashing are următoarele patru proprietăți: Este o funcție ce permite calcularea facilă a unei valori agregate pentru orice mesaj de intrare. Nu este fezabil să se genereze un mesaj care are un hash specific sau mai bine spus - nu vom găsi două mesaje diferite cu același hash.

Există și o excepție celebră, algoritmul MD5, folosit extensiv în ultimii ani. MD5 a fost spart, deci pentru orice mesaj criptat produs de MD5, se poate găsi în aproximativ o secundă, cu un laptop obișnuit, mesaje de intrare ce vor produce același rezultat criptat!

De asemenea, puterea imensă a computerelor cuantice viitoare ne poate forța să regândim non-fezabilitatea hashing. Nu este fezabil să se modifice un mesaj fără a schimba hashul. Această funcție merge într-o singură direcție: știind rezultatul, se poate deduce inputul mesajul de intrare. Pe baza acestor principii, a apărut și conceptul de semnătură digitală. Proprietarul cheii private bitcoin decriptat un număr magic la finalul acestui mesaj, semnându-l.

Numărul magic reprezintă semnătura digitală a documentului.

Oricine este proprietarul cheii publice a fi public înseamnă că poate aparține bitcoin decriptat poate verifica dacă semnătura bitcoin decriptat legitimă. Această semnătură pe care doar persoana cu acea cheie privată ar fi putut să o producă pentru acel mesaj este semnătura care "se bitcoin decriptat perfect" cu cheia publică.

Acest concept de semnătură digitală este folosit de Bitcoin pentru validarea tranzacțiilor financiare. Imaginați-vă că există trei armate bizantine, fiecare condusă de un general, unul dintre ei fiind chiar împăratul Bizanțului. Încep asediul unei cetăți din zona greu accesibilă a Anatoliei ce aparține unui emir.

cele mai profitabile bitcoin de piscină bitcoin în limba spaniolă

Din cauza terenului dificil, toate cele trei armate sunt complet separate și pot bitcoin decriptat doar prin porumbei călători. De fapt, aceste condiții sunt atât de dificile, iar poziția emirului este atât de avantajoasă încât împăratul realizează că are o singură șansă să câștige: dacă toate cele trei armate atacă simultan. Dacă una dintre armate nu atacă împreună cu celelalte, atacul va eșua iar pagubele vor fi semnificative.

Împăratul trimite celorlalte două armate mesaje prin intermediul porumbeilor: "Atacați la 11 P. Unii porumbei zboară direct deasupra orașului bitcoin decriptat urmează să fie asediat, deci emirul îi vânează și interceptează mesajul.

Emirul observă '-9' de la finalul mesajului și își dă seama că este semnătura mesajului.

Bitcoin și criptografia

Rămâne fără opțiuni și trebuie să ia rapid o decizie. Creează un alt mesaj înșelător "Atacați la 6 P. Bitcoin decriptat fericire pentru el, emirul a capturat un ofițer bizantin care este expert criptograf care cunoaște algoritmul necesar pentru producerea semnăturii.

Algoritmul utilizează numere prime, iar numărul prim folosit în acest caz este 13 în lumea reală a IT-ului acesta fiind un număr prim enorm. Prizonierul câți bani este o valoare de bitcoin Imaginați-vă un ceas care nu are 12, ci 13 ore!

Decriptare cheie privată Bitcoin

Pentru mesajul "Atacați la 11 P. A doua literă este 't' care este a a literă din alfabet. La a 3-a literă întâlnim iar caracterul 't', deci avansăm acul cu încă 20 de ore. Repetăm pașii până găsim ultimul număr care este 9. Acest număr este semnătura mesajului original.

Observăm că, dacă schimbăm orice literă din mesaj, rezultatul se bitcoin trader platform dragons den schimba semnificativ, deci semnătura va fi cu totul alta.

bitcoin difuzat cum de a construi platforma bitcoin

Apoi, emirul spune: Modifică mesajul în "Atacați la 6 P. După ce echipa de criptografi ai emirului a modificat mesajul original și a recalculat noua semnătură ca fiind 5, a trimis câțiva porumbei către armata care credea că ar fi trebuit să primească mesajul. Când armata destinatară a primit toate mesajele de la toți porumbeii călători, au constatat că au primit două mesaje diferite: de la trei porumbei au primit mesajul "Atacați la 11 P.

Pentru că au dedus că a fost compromis canalul lor de comunicare, au trimis zece porumbei către armata împăratului cu mesajul "Comunicarea este compromisă. Mai trimiteți o dată ora atacului! După câteva astfel de mesaje, bitcoin decriptat armatele bizantine s-au sincronizat la ora corectă a atacului 11 P.

Într-o manieră pur teoretic-matematică, această problemă nu este rezolvată încădar în manieră probabilistic-practică, această problemă a bitcoin decriptat rezolvată de Satoshi sau cel puțin este rezolvată până când computerele cuantice vor fi general disponibile.

În concluzie, cea mai importantă funcționalitate a unui sistem modern criptografic este ca arhitectura sa să fie publică! Se mai numește și Principiul lui Kerchoff: chiar dacă inamicul vostru știe cum codați sau decodați mesajele, nu le va putea decoda deoarece ei nu au parola ta secretă.

  • Conversia numerarului la bitcoin
  • Cam asa e si cu crypto.
  • Decriptare cheie privată Bitcoin | BITCOIN
  • Bitcoin taiwan
  • Șefa BCE solicită o reglementare globală a Bitcoin, după ce moneda digitală a fost folosită pentru spălare de bani Criptomonede, bitcoin Preşedintele Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, a făcut apel miercuri la o reglementare globală a Bitcoin, spunând că în unele cazuri moneda digitală a fost folosită în activităţi de spălare de bani, transmite Reuters.
  • Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată.

Gata cu teoria! Haideți să ne ocupăm de puțin cod real. Toate exemplele următoare vor fi prezentate în limbajul C. Majoritatea exemplelor sunt preluate dintr-o carte excelentă: "Mastering Bitcoin" de Andreas Antonopoulos.

Cum programele originale sunt scrise în Python, pe care noi le-am transpus în C 7, veți avea nevoie de Visual Studio Community Edition pentru a rula mostrele sau orice alt editor împreună cu compilatorul de C 7. Pentru început, creăm o metodă de extindere extension method a tipului public string, deci putem produce un hash SHA pentru fiecare string de intrare input string. bitcoin decriptat

ComputeHash Encoding. GetBytes value ; foreach byte b in result sb. Append b. Vom produce 20 de stringuri de intrare input strings ce diferă prin doar un caracter și vom calcula rezultatul lor SHA hash. Dacă bitcoin decriptat metoda ShaSample, aceasta va produce rezultatul de mai jos.

Putem observa că, deși nonprofits acceptă bitcoin de intrare input strings diferă doar la nivel de un caracter, rezultatele sunt complet diferite și nelegate vizual una de cealaltă.

TSM - Bitcoin și criptografia

Odată ce găsește o valoare mai mică decât un prag scăzut, va publica tot: input string, nonce și rezultatul. Apoi, oricine poate testa foarte rapid că a face hashing pentru un input bitcoin decriptat și pentru nonce duce la obținerea rezultatului publicat. Toată această informație publicată input, nonce și rezultat se numește Proof of Bitcoin decriptat.

Acest algoritm a fost introdus și publicat pentru prima oară de Hal Finney. Practic, așa funcționează încrederea în lumea Bitcoin decriptat. Explicăm mai jos detaliile implementării. Vom folosi un tip de date special, numit BigInteger ce susține un interval mult mai mare de valori decât un integer obișnuit 4 bytes de bitcoin decriptat sau long 8 bytes de memorie. Am creat încă două extension methods, una numită "Pow" ce aplică exponențierea oricărui număr întreg și una numită ToBigInteger ce convertește reprezentarea bitcoin ilustrare dintr-un număr hexazecimal într-un număr zecimal.

Apoi, ia drept input parametrul Bits ce este al doilea ca dificultate și care este folosit pentru a calcula numărul țintă cu o valoare "suficient de mică".

Crypto Sheriff

Acesta este algoritmul de bitcoin decriptat după ce calculăm ținta, încercăm să producem în mod repetat o valoare mai mică bitcoin decriptat ținta. Odată obținută, după multe încercări și erori, oprim execuția publicând cele trei elemente: primul string de intrare, nonce și rezultatul calculat ce este mai mic decât ținta.

Invocarea metodei în Main Console, produce rezultatul de mai sus. La fiecare iterație, creștem dublăm dificultatea, ceea ce înseamnă că vom avea o țintă în descreștere continuă pragiar noi va trebui să calculăm un număr egal sau mai mic decât ținta pentru a câștiga competiția.

De asemenea, afișăm timpul necesar pentru a găsi o soluție și numărul mediu de calcule efectuate pe secundă. Veți observa următoarele: cu cât este mai mic numărul țintă, cu atât mai mare va fi dificultatea, numărul de iterații încercare-eroare și timpul final necesar pentru a găsi o soluție. Odată ce am găsit un număr și l-am publicat, începem imediat încercările pentru a calcula următorul număr pentru problema a cărei dificultate este în continuă creștere. Așa cum am explicat în articolul precedent, în lumea bitcoinului dificultatea este ajustată de bitcoin decriptat cripto-minerii, pe baza dificultății medii din ultimele două săptămâni, astfel încât computerele să poată găsi o soluție, în medie la fiecare zece minute.

În aceeaşi ediţie

Asevedeași