7500 bitcoin

Cum să pierzi 5,5 milioane de euro. Un britanic îşi caută comoara la groapa de gunoi

btc 2021 online form data bitcoin schimb malaezia

Ghinionistul care a aruncat la gunoi bitcoin în valoare de de milioane de dolari Autor: Florin 7500 bitcoin Postat la 04 decembrie afişări Tweet Undeva într-o groapă de gunoi din Ţara Galilor se află îngropaţi bitcoin în valoare de peste de milioane de dolari, scrie Telegraph.

Un IT-ist din Ţara Galilor ar fi putut fi printre milioanari în bitcoin în acest moment dacă ar mai fi avut în posesia sa monedele bitcoin pe care le-a minat.

El a fost printre primii care a început să mineze bitcoin în cu laptopul personal.

bitcoin trader bewertungen chat btc tradingview

James Howells, tânărul de 32 de 7500 bitcoin, avea de bitcoin strânşi 7500 bitcoin portofel digital când hard diskul pe care se aflau cheile, hitbtc bot trading pentru deschiderea portofelului, a fost aruncat la groapa de gunoi.

El a vândut laptopul pe bucăţi pe eBay, dar a păstrat hard diskul ştiind că la un moment dat valoarea acestuia va creşte. La finalul anului valoarea monedelor ar fi fost de 7,5 milioane de lire sterline, pe când acum ar valora peste de milioane de dolari.

bitcoin vps gazduire schimbul de cripto anonim

Valoarea monezii a fluctuat foarte mult, doar în crescând cu peste Trebuie să trec peste. Tot timpul am ştiut că valoarea bitcoinului va creşte foarte mult", mai spune James Howells. Urmărește Business Magazin.

donați- mă bitcoin btc 40

Asevedeași